Ny blogg - les!

Nå har det seg sånn at det er nytt år, nye muligheter (er det egentlig det..?) og sånt, så jeg har skiftet blogg. Det er det mange grunner til, og noen er på grunn av bloggnavnet. Shring. Æsj, hva tenkte jeg på da jeg oppretta denne bloggen? Liker ikke det navnet, er jo bare tull uansett. 

En annen greie er at jeg skal begynne å laste opp bilder i en større størrelse, og da kommer alle innleggene på forsiden til å se helt teit ut, siden de blir å være mindre. Så.. yey. 

Jeg kommer til å sende venneforespørsel til de bloggvennene som jeg vil følge og ha som venner. Skal bli mer kresen på hvem jeg legger til som venn, hvilke blogger jeg leser osv.  Skrik ut i kommentarfeltet om du har lyst til å følge meg på den nye bloggen, så skal jeg sende deg venneforespørsel, kanskje. Tror dette kommer til å bli bra, og jeg tror også jeg får mer blogglyst siden jeg bytter blogg! :-)

Så, hadet Shring, hadet bloggen, hade trofaste blogglesere! Håper noen av dere har lyst til å følge meg videre på den nye bloggen! 

Over og ut.

5 kommentarer

Sifre
-02.01.2013 kl:14:12


skal ta en titt :)
benediktelouisee
-02.01.2013 kl:14:26


Jeg fölger gjerne deg på den nye bloggen! :D

Ha en fin dag videre!♥
helene simensen
-02.01.2013 kl:14:39


jeg vil gjerne følge deg :D
benediktelouisee
-02.01.2013 kl:14:56


Om det var du som la meg til som venn med den nye bloggen din så trökte (?) jeg feil. Send meg vennespörsmålet igjen :D
Kristine
-02.01.2013 kl:22:01


Hadet shring <3 Jeg har alltid likt bloggnavnet, men alltid goood med en ny start.

Skriv en ny kommentar