Fotoutstyr

Nytt objektiv i kameraveska!

Jeg beklager kjempedårlig blogging fra min side de siste dagene. Dagene har vært hektiske med skole, treninger, stelling av dyr, ridning og familietid. Jeg skal prøve å skjerpe meg så mye som mulig.

Det er en ting jeg ikke har fortalt dere. Den 31. oktober 2011 kjøpte/fikk jeg et nytt objektiv. Jeg betalte litt og pappa hjalp også litt. Jeg hadde siklet etter et nytt objektiv en god stund, så det var herlig og få noe nytt å prøve på min nikon.
Jeg kjøpte objektivet Tamron SP AF 90mm f/2.8 Di 1:1 Macro (med fokusmotor) og angrer ikke et sekund! 
Det tar sykt bra nærbilder/makro, og jeg klarer ikke vente til det blir lysere ute, og sommer, da kan jeg begynne å ta flere bilder ute. Det er noe jeg gleder meg sinnsykt til. Har ikke prøvd objektivet mye ute, bare litt, men mest inne.

(trykk på bildene for å få de større)
 
 
 
Det er bare noen av bildene jeg har tatt med den nye linsa. Nikon D3100 + Tamron 90mm f2.8

Hvordan kamerautstyr har du? Har du samme som meg?
Hva synes du om bildene? 

 

Mitt fotoutstyr


foto privat.

Nikon D3100
Dette er min andre speilrefleks. (første kamera, Sony, er solgt) Denne herligheten kjøpte jeg da 3. februar 2011 på Enfotobutikk i Alta. Kameraet er lett å ta med seg og enkelt å bruke. Har også HD-film. Hittil er den ganske så bra, veldig ok nybegynner kamera! Anbefales.

Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR
Dette objektivet fulgte med kameraet. Det er ganske ok, og en fordel med det er at det er stor zoom. (bedre enn standard'en hvertfall!)  Jeg er ikke så veldig begeistret for denne, og sparer til nytt objektiv - makro! (kom gjerne med tips til hvilke makroobjektiv som er bra)

Annet: Kamerabag, solblender og ladder selvsagt.


Hvis du lurer på pris, kontakt meg på mail.

Hvilket kamera har du evt. utstyr?