Hverdag

Jeg har fått meg en liten kattepus!

Ja, overskriften sier vel det meste. Jeg og familien har fått oss en søt, liten kattunge!  Vi fikk han i går og jeg og søsteren min sov nede i stua i lag med ham. Han er utrolig skjønn, svart og hvit og.. aww, bare en helt herlig monsegutt! Han er leken og spretter rundt på gulvet når han er våken, og er bare en fryd å se på. Er blitt utrolig glad i ham på den lille stunden vi har kjent hverandre på! Så legger jeg til et par bilder av denne nydelige krabaten vår, hihi aww! Han heter forresten Alvin!


Er han ikke nydelig? ♥ 

Har du katt? Nydelig, ikke sant?

Hjem kjære hjem

Hallo bloggen! På tirsdag kom jeg hjem fra Sandland der jeg hadde vært med bestevenninna mi og familien hennes. En liten, litt øde plass i Finnmark. Det var utrolig fint der, med utsikt til horisonten og strand nesten rett nedenfor huset og veien. Det var så vidt dekning der noe som var kjipt, og veiene dit var kvalmende, pluss at  vi satt to timer i ferge. Uush. Men jeg sitter her, og overlevde! 
Det var gøy der, og ser frem til neste gang jeg reiser dit. Da tar vi mest sannsynligvis med hestene våre, og det blir gøy! Da kan vi galoppere på stranda mens midnattsola skinner. Hadde vært herlig, æ glæd mæ!


Bergsfjord


Badebrygga der vi bada


yoo, kos på stranda (moloen) hehe

Har du vært på ferie?
Hva synes du om bildene? 

Goodbye is not forever

God morgen! Jeg skulle bare informere dere om at jeg skal bort i noen dager, og da blir det ikke blogginga. Jeg skal reise til Sandland, ei veldig lita bygd i Loppa i Finnmark. Jeg skal være med Anja og familien hennes, og vi blir borte til mandag eller onsdag, jeg er ikke helt sikker enda. Det blir hvertfall stille på bloggen da, men det gjør ikke så veldig mye egentlig. Blir godt med litt ferie, hehe! 

 

Hadet bloggen! Ser dere igjen snart! Skal ta masse bilder!

Wonderful world

På mandag reiste jeg med fly fra Tromsø til Oslo. Kristine og faren hennes hentet meg på Gardermoen. For dere som ikke vet er Kristine bestevenninnen min, vi ble kjent over nettet og har pratet i to år. Vi møttes for et år siden. Hun er ei kjempeherlig jente som jeg er blitt så utrolig glad i! Har det så morsomt her sammen med henne. Vi rir sammen, bader ilag og bare koser oss. Gruer meg til å reise hjem. Men det skal jeg ikke riktig enda, så jeg får nyte tiden sammen med henne, det er jo så gøy! Love it! Besøk bloggen hennes her, forresten: http://alwaysforgive.blogg.no ♥ 


Haha, skikkelig øyeblikksbilde. Vi er ikke så snåle hele tiden altså! Hahaha ♥ Kristine til venstre og meg til høyre. Tatt av Lena. (:


Vasker håret i Hurdalsjøen, haha


Kristine falt av lekehesten, og mistet kameraet og sjokoladen i sanden. Gikk bra da, haha.


Alle bildene er tatt med Nikon D3100

Koser du deg i ferien?
Hva synes du om bildene? 


Jeg er kjempeslem

Nå er jeg kjempeslem. Jeg blogg-raper Ingrid. HAHAHAHAH, jeg er slem. Slem Kristine. Nejda, men Ingrid vet ikke at jeg er inne på profilen hennes, og hun vet ikke at jeg skal "gjesteblogge". "Innbrudd-blogging" kan man kalle dette. Uansett:

I morgen skal Ingrid kjøre buss og fly. Fordi hun skal til meg! Vi bor 1758 km unna hverandre. 23 timer og 10 minutter. Det er shitlangt, mann! Hun skal være hos meg i elleve dager, og jeg gleder meg skikkelig! Har ikke sett henne på ett år, og jeg savner henne sånn. Og Ingrid: Unnskyld for at jeg uten å si ifra bloggraper deg. Du har bare så fantastisk passord 

Forresten så er jeg utrolig sur, fordi flyveledere truer med å streike akkurat i morgen! Hvis det blir streik, blir jeg så sint at dere burde passe dere. Hvis det blir flyvelederstreik, kan det hende at det bare blir forskinkelser, men tenk hvis ikke Ingrid kommer likevel! DA klikker jeg. Men det blir ikke streik, for det har jeg bestemt. Blir så herlig å se igjen bestevennen min igjen 

Bilde fra verdens fineste sykkeltur sammen med Ingrid i fjor. Og igjen: Unnskyld Ingrid, jeg vet jeg er slem. Men jeg er glad i deg ♥ Klem fra Kristine som gleder seg til å møte deg.

Nytt innkjøp!

Fredag 18. mai og idag har jeg gjort nye innkjøp. Det trengtes virkelig litt nye klær og sommerklær. Idag kjøpte jeg klær jeg skal bruke i min brors konfirmasjon. Uff, jeg vet at det ikke er så fine konfirmasjonsklær men jeg kan bruke de i sommer, i bursdager og sånt. Til min konfirmasjon skal jeg altså ha bunad eller drakt, ikke disse klærne om du tror det, hehehe.

T


Overdel/bluse Sorbet, kjøpt på Flortex (lite kjent klesbutikk) 299,-? Skjørt Sorbet, Flortex 299,-
Tynn strømpebukse 129,-


Tights Flortex 199,-?


Blondesinglet Veromoda 2 for 159,- (har en til i hvit)
Shorts Cubus 149,- Emma Thrill


Shorts Cubus, 149,- Emma Thrill

 
yeee

Hva synes du om innkjøpene? 

Dette har jeg ikke fortalt dere før..

niende januar to tusen og tolv. Vet dere hva som skjedde den datoen? Da fikk jeg og bestevenninna mi Anja to søte kaniner, en hver. Da var de ca. tre måneder og er blanding mellom løvehode og angora. Vi har kalt dem Zostera og Luna, der Luna er min kanin. I begynnelsen så vi ikke forskjell på dem, men nå har vi funnet ut at Luna er litt mørkere enn Zostera.

Jeg skjønner ikke, trodde jeg hadde fortalt dere om det, men det hadde jeg visst ikke. 
De er verdens søteste kanindotter ♥ 


Zostera


Luna
De elsker å være ute i snøen og leke! Bildene er tatt denne uka, i vinterferien vår.

Har du kanin? Hva synes du om bildene?
 

(Forresten:: Har fått en fin header av søteste Kristine. Tusen takk ♥)

KONY 2012

Kony 2012. Se selv. Se hele filmen. Ta deg tid til dette. Del. Vær så snill, del filmen, del ordet KONY 2012. Les om det på facebook, youtube, google det. Delta på facebookgruppen som heter KONY 2012 NORWAY. Natt til 21. april henger du opp og poster plakater o.l i din hjemby, hjemplass. La alle få vite om dette!

Jeg brenner for dette. Selv om du kanskje føler det samme, og tenker "Hva kan vel jeg gjøre for å hjelpe disse, har jo ikke penger til å støtte dem" så kan du hjelpe! Bare ved å henge ut en enkelt plakat, det hjelper! Vær så snill, gjør dette. Gjør det for å bedre menneskeheten, hvordan det er på jorda nå.

♥ 

 

Sover over hos bestejenta

Akkurat nå sitter jeg og Tonje i hver vår seng med hver vår pc. Hører på musikk, skal ta ansiktsmaske snart og blogger/chatter med folk. Koselig, sosial kveld gitt! Har smakt Scampi for første gang idag. Tjah, veit ikke helt om jeg likte det, men det gikk greit å spise det, hehe.
Jeg skal sove over hos Tonje i natt. Ellers idag har jeg ikke gjort så mye, på ettermiddagen dro jeg hit og så tok vi en del bilder. God natt!


Shila, hunden hennes


Meg og Tonje

Hva gjør dere i kveld?

Vinteren i nord
alle foto av meg - nikon d3100 - februar-mars 2011

Er det rart jeg elsker vinteren her i Nord Norge? Det er så vakkert her. Synd det ikke har snødd noe denne høsten, begynnelsen av jula. Egentlig er jeg ikke så glad i vinteren, men liker den bedre enn vår og høst. Men sommer slår alt da. Vinteren er uansett veldig fin. Det er mørketid her nordpå nå, noe som jeg misliker sterkt. Så nå ser jeg fram til lysere tider, i januar kommer sola fram, og da skal jeg gå løs med kameraet, og selvfølgelig ri masse!
Kjenner egentlig at jeg gleder meg litt. Drikke kakao på sene kvelder, ta masse bilder,  stå på ski og ha basekrig på skolen. Koselige greier.

Har dere snø der du bor?
Liker du vinteren? 

Blond eller brun?

Nå snakker jeg om håret mitt. Jeg har stripet håret mitt en gang, blondt. Så skal jeg gjøre det igjen, men jeg lurer på om jeg skal ta blonde striper eller brune? Har lyst på brunt hår, men jeg har ganske lyst fra før.. er litt usikker, har litt lyst på lyst hår også :''3

Hva passer jeg best til? Help?


Bare overse ansiktet mitt, jeg ble snikfotografert.. hehe.

 

 Vil du gi to stemmer til meg i fotokonkurransen til fotovideo og tv2 her og her? Da hadde du vært en knupp!  ♥


Nytt innkjøp!

Dette er ingen moteblogg, men innkjøp er vel lov å legge ut i blant, eller hva? 
Disse innkjøpene er gjort over internett, og er til hunden vår, Amigo. Litt kjedelig å lese om det? Anyways, her kommer bildene, gidder ikke skrive særlig mer. Har ikke hatt tid til å blogge idag, sorry.

 
1. Halsbånd // 2. Leke // 3. Flokekniv // 4. Karde // Alt fra hooks.no


Hundeseng. Også fra hooks.no.

Vi har også kjøpt en regnoverall, men den har jeg ikke bilde av akkurat nå.

Hva synes du? 

Vil du gi to stemmer til meg i fotokonkurransen til fotovideo og tv2 her og her? Da hadde du vært en knupp! 

Hos Kristine

Nå er jeg hos Kristine! Vi har det råbra 8D


<3JEG LOVER Å BLOGGE MYEMYE BEDRE :D (hilsen kristine)

Kom med forslag til hva jeg og Kristine kan gjøre H E R

Sommer og skolefri

Jessda, da har jeg endelig fått sommerferie og har sluttet på barneskolen!  Digg med 2 måneder fri, for så å begynne på ungdomsskolen.

Ja, det er helt nydelig sommervær her nå!  Kos kos! JEG ER GLAD!  
I sommer skal jeg bare slappe av, ri masse og ta tusenvis av bilder, og selvfølgelig skal jeg dele noe med dere søte.

Har du fått sommerferie? ♥


God sommer hilsen meg


En fin dag i juni


To av mine seks søsken, disse er eldst og yngst. Litt over 1 år og litt over 20 år.

Hva har du gjort idag?

Hva synes du om bildene? 

Herlig

I stad så tok jeg meg en morgen tur med sykkelen og Amigo. Det ble ca. 7 km til sammen. Er vi ikke spreke? Haha. Håper jeg klarer å sykle og gå lange turer fremover nå da. Også var det jo til pass da, nydelig vær ute, endelig (bank i bordet!!) Helt stille. Når jeg kom hjem spiste jeg havre fras og en gulrot. Sunn, sant? Haha..

 Nå er det skikkelig varmt i badestampen, så nå snart blir det bading, wihuu!

Er du sunn og sprek? hoho, som om jeg er det. Kanskje bare denne gangen.


bilder tatt idag.Kveldssola tar farvel

For en time siden kom jeg, to av søskene mine og det ene søskenbarnet mitt hjem fra bestevenninna/søskenbarnet mitt, Anja. Vi var ute å lo og spilte slåball i den herlige solnedgangen, sammen med Anja og søskene hennes. Åh, så utrolig deilig at det kom litt bra vær idag alikevel. I morges var det helt grått og småregnet. Etterhvert på ettermiddagen og kvelden ble det sol og skyfri himmel, helt vidunderlig herlig! I morgen blir det "knallvær" til å være her nord. 15 varmegrader og sol. 
Seint på ettermiddagen begynte vi å fylle vann i badestampen, og nå er vi påbegynt fyring. Så i morgen blir det bading og kos! Gleder meg.

 Hva synes du om bildene? 
Hva har du gjort idag? Fint vær?
Har dere badestamp?
(jeg vant forresten vår!) 

Sitter på skolen


arkivbilde

Nå sitter jeg på skolen og har finsk. Dette er siste dagen i denne uken, for i morgen drar skolen til Kautokeino og blir til fredag. Gleder meg!  Ha en fin onsdag alle sammen ♥

Dette er en overskrift


tatt av Anja - portrett av meg.

God morgen!
Da stikker jeg i stallen sammen med bestevenninna mi, Anja!
Snakkes senere idag, søtinger.

Hva skal du idag?

Good morning sunshines!Nå sitter jeg her i tøflene og venter på bussen. Det er iskaldt, men ellers er det varmt og godt her under varmepumpa. Jeg hater mandager. Haterhaterhater. Vi har to timer norsk, rle og naturfag! + noen andre randome "småfag"

Men nå er jeg nødt til å løpe, bussen kommer om få minutter! Hvordan ser din dag ut?

Wihuu, jeg har mye på hjertet gitt


Nikon d3100 + nikkor 18-105mm.

 

Jihuuu! Jeg kan endelig si meg en stolt eier av Nikon d3100! Jeg kjøpte kameraet 3. februar (lettere sagt i går) i Alta. Det fulgte med 18-105mm objektiv, et som har bedre zoom enn den vanlige standardlinsa. Så langt er jeg superfornøydt! Det er rett og slett kjempe bra, og jeg hadde det med på skolen idag. Vi feiret soldag og samtidig samefolkets dag, selv om den opprinnelig er på søndag. Vi hadde samer på besøk, de hadde 2 reinsdyr med seg (bilde-innlegg i morgen, de kommer kanskje på nordnytt på søndag, vm i reinkappkjøring i tromsø) og de lagde en super Bidos* til oss! Det var himmelsk! Bare så nydelig, anbefales virkelig!  Jeg tok masse bilder. Virkelig mange..  Mange usakelige også, hihi, men dette er jo en av de få gangene vi får lov til å ta med kamera på skolen så, why not take the chance? Etter at vi hadde spist var vi mest ute, og alt var kjempe gøy! Etter skolen gikk jeg av hos Tonje, og der dævva jeg av latter, haha, det er så morsomt å være med henne! ♥

 

*Bidos er samenes nasjonalrett. Eller "festmat" om du vil.

 

Hva har dere gjort idag? Smakt Bidos før? 
Hvilket kamera har du?

Dine dager er snart omme..


sony a290 + sony 18-55mm f/3.5-5.6.

Flikka. Dine dager er snart omme. Du vil ikke lenger leve på vår jord, men oppe på de evige grønne enger. Det er vondt å skrive dette, du er en så god hest, jenta mi, selv om du er en gammel dame med egne meninger, da du er sta <3 Flikka er stallen sin hest, ikke min. Hun er atten år gammel og hun er ikke lenger sprek sånn som før. Hun har vært spranghest, dressurhest, ridehest, skolehest, vært en skikkelig flink og sprek jente! Men nå er hun rett og slett... brukt opp, ødelagt, gammel og ja.. Men personligheten er uansett den samme gamle Flikkamor.. Ryggen hennes er veldig vond, det er nok den som gjorde sånn at inni året må du avlives. Vi har så mange minner sammen. De utrolig søte kneggene dine, det søteste jeg har hørt! De lager du alltid når vi har hestegodis til deg! Helt sant altså. Det egentlige navnet ditt er Stork Flikka, det hadde jeg nesten glemt.. Jeg vil være der. Med deg, den siste stunden din. Det er veldig tungt dette. Å vite at hun ikke skal eksistere mer. Det blir så tomt i stallen uten deg. Dramadama selv<3 Du og Vinni liksom. Husker da bare dere to var på stallen.. Jeg vet at dette er en av to sjanser. Den ene mulige sjansen. Dette er kjempetungt, men jeg må i gjennom det. Grunnen til at jeg har et så sterkt bånd med henne er at jeg og bestevenninna mi har hatt henne i hvertfall ett år. Jeg har vært med henne og ridd Flikka. Ja, du er herlig vennen min <3

Jeg elsker deg for den du er, det kommer jeg alltid til å gjøre. Du blir aldri glemt, i mitt hjerte er du gjemt.. <3 You are amazing pjusi.

Good night from me!
Puss puss så får du en suss! sony a290 + sony 18-55mm f/3.5-5.6.