januar 2012

Aurora Borealis

Et par bilder av nordlyset jeg har tatt de siste to ukene. Ikke så kjempebra, men jeg liker nordlyset jeg.

Hva synes du om bildene? 
Sett nordlys før? 

What a lovely morning, what a beautiful day!

Endelig! I morrest da jeg våknet opp, traff sola meg midt i ansiktet. Endelig, på fire lange, tunge og mørke måneder, så vi sola komme over fjellet. Det har jeg ventet lenge på. Januar er snart slutt, og en ny måned kommer etter det. Tenk at det har gått en måned i 2012 allerede, helt utrolig.

Hva synes du om bildene?
Har dere sol? ♥

Memories - konkurranse

Deltar i en fotokonkurranse hos godeste besteste Kristine. Innlegget finner du ved å trykke her.

Temaet er minne. Det er kun lov til å delta med et bilde. Premie er overraskelse i posten, wihuu! Last bildet opp i 700 px. Anbefaler forresten bloggen hennes, og at du titter innom innlegget før du blir med. 

Mitt bidrag: 


Den uka jeg var hos verdens beste venn. Savner deg.

Hva synes du om bildet? Delta du også!

The best thing about the future is that it only comes one day at a timeNoen bilder fra vinteren 2011. Har veldig lite motivasjon og inspirasjon til å ta bilder akkurat nå, men snart kommer sola tilbake og det blir lysere dager, så da kommer forhåpentligvis ta bildelysten tilbake. Håper det.

Hva synes du om bildene?

Nytt objektiv i kameraveska!

Jeg beklager kjempedårlig blogging fra min side de siste dagene. Dagene har vært hektiske med skole, treninger, stelling av dyr, ridning og familietid. Jeg skal prøve å skjerpe meg så mye som mulig.

Det er en ting jeg ikke har fortalt dere. Den 31. oktober 2011 kjøpte/fikk jeg et nytt objektiv. Jeg betalte litt og pappa hjalp også litt. Jeg hadde siklet etter et nytt objektiv en god stund, så det var herlig og få noe nytt å prøve på min nikon.
Jeg kjøpte objektivet Tamron SP AF 90mm f/2.8 Di 1:1 Macro (med fokusmotor) og angrer ikke et sekund! 
Det tar sykt bra nærbilder/makro, og jeg klarer ikke vente til det blir lysere ute, og sommer, da kan jeg begynne å ta flere bilder ute. Det er noe jeg gleder meg sinnsykt til. Har ikke prøvd objektivet mye ute, bare litt, men mest inne.

(trykk på bildene for å få de større)
 
 
 
Det er bare noen av bildene jeg har tatt med den nye linsa. Nikon D3100 + Tamron 90mm f2.8

Hvordan kamerautstyr har du? Har du samme som meg?
Hva synes du om bildene? 

 

Before my death


perfectbucketlist.tumblr.com 

Hva synes du? ♥

A good time to laugh is any time you can


(Vet hun ikke har hjelm på. Hun satt på ei lita stund, og stolte på hesten.)

Hva synes du om bildet? 

Vår & SommerJeg liker våren. Sola, de grønne pittesmå bladene, myggene som begynner å våkne til liv. Det er koselig, og fint.

Om våren begynner også gradene å stige, og lufta blir varmere. Det er det jeg liker. Jeg gleder meg til våren.Sommeren er enda bedre, men enda lenger unna. Uansett så er sommer best. Selv om jeg ikke kan fordra mygg, er det morsomt å leke i hagen med Amigo. Kaste leken hans og bare rase, mens sola skinner. Det er det fineste.

Det å ri på sommeren er også utrolig digg. Den beste følelsen har jeg når jeg sitter til hest.


Vår og sommerbilder fra 2011. 

Hva synes du? Burde jeg ha flere sånne innlegg?

 

 

VannbilderEt par amatørbilder jeg tok i midten av november. (sier ikke at bildene mine er proffe akkurat, hah) Det var de første vannbildene jeg tok med lengre lukkertid. Her tror jeg lukkertiden var på omlag 5 sekunder. Aner ikke de andre innstillingene dessverre, finner ikke ut hva de var.

Hva synes du? 
Hvilket bilde likte du best?  

All things a girl want

I wonder this all of the time……….

 

justgirlythings.tumblr.com ♥

Idè hentet fra Caroline Maria 

--

Beklager for at jeg ikke har lagt ut "ordentlige" bildeinnlegg eller innlegg i det siste. Har hatt mye å gjøre. Skal få kanin, så har fikset bur sammen med bestevenninna mi, siden vi skal ha de ilag. Tips til navn, forresten? :-)
Også begynner jeg på skolen i morgen, så det er litt stress nå, men gleder meg egentlig. God natt søtinger ♥ 

Sover over hos bestejenta

Akkurat nå sitter jeg og Tonje i hver vår seng med hver vår pc. Hører på musikk, skal ta ansiktsmaske snart og blogger/chatter med folk. Koselig, sosial kveld gitt! Har smakt Scampi for første gang idag. Tjah, veit ikke helt om jeg likte det, men det gikk greit å spise det, hehe.
Jeg skal sove over hos Tonje i natt. Ellers idag har jeg ikke gjort så mye, på ettermiddagen dro jeg hit og så tok vi en del bilder. God natt!


Shila, hunden hennes


Meg og Tonje

Hva gjør dere i kveld?

2011 i bilder

Da er det et nytt år, med nye muligheter og en ny start - for meg, og sikkert tusen andre. Jeg gleder meg til alt som kommer.

2011 var et fint år. Mye dramatiske hendelser, og mange fine også. Men istedet for å fortelle om 2011 i ord, bruker jeg bilder. Jeg plukker ut de beste bildene jeg har tatt i år, etter min mening, og de kommer i tilfeldig rekkefølge. 2011 ♥ Et års-minne for livet

Godt nyttår 


Tatt av Vanja E. Strømdal ♥ Avslutning på barneskolen


Veldig overeksponert, jeg vet. Men jeg liker bildet.
R.i.p James Bond ♥
Klassetur til Oslo ♥
Kanksje ikke så veldig fint bilde, men denne hesten er virkelig best. Jeg-vil-ha-han.


R.i.p Stork Flikka ♥ 

Hva synes du? Hvordan har 2011 vært for deg?