januar 2013

Ny blogg - les!

Nå har det seg sånn at det er nytt år, nye muligheter (er det egentlig det..?) og sånt, så jeg har skiftet blogg. Det er det mange grunner til, og noen er på grunn av bloggnavnet. Shring. Æsj, hva tenkte jeg på da jeg oppretta denne bloggen? Liker ikke det navnet, er jo bare tull uansett. 

En annen greie er at jeg skal begynne å laste opp bilder i en større størrelse, og da kommer alle innleggene på forsiden til å se helt teit ut, siden de blir å være mindre. Så.. yey. 

Jeg kommer til å sende venneforespørsel til de bloggvennene som jeg vil følge og ha som venner. Skal bli mer kresen på hvem jeg legger til som venn, hvilke blogger jeg leser osv.  Skrik ut i kommentarfeltet om du har lyst til å følge meg på den nye bloggen, så skal jeg sende deg venneforespørsel, kanskje. Tror dette kommer til å bli bra, og jeg tror også jeg får mer blogglyst siden jeg bytter blogg! :-)

Så, hadet Shring, hadet bloggen, hade trofaste blogglesere! Håper noen av dere har lyst til å følge meg videre på den nye bloggen! 

Over og ut.