februar 2011

Bloggpause

Tar en liten bloggpause. Har egentlig begynt tidligere i uka, men har ikke hatt tid til å si det til dere, unnskyld! Så dårlig jeg behandler dere, søte.. Men nå vet dere det, altså, jeg lever. Er så mye prøver og sånt også nå, så det er mye å gjøre.
Har forresten stussa meg litt idag, ble veldig fornøyd, for jeg fikk vekk en snurr på luggen (tror jeg).
Kos dere i finværet! (vi har fint vær ;D)
Kommer tilbake snart.

See you later, alligator!Nikon d3100 + nikkor 18-105mm. Redigert i ap cs5. Hva synes du?

Good morning sunshines!Nå sitter jeg her i tøflene og venter på bussen. Det er iskaldt, men ellers er det varmt og godt her under varmepumpa. Jeg hater mandager. Haterhaterhater. Vi har to timer norsk, rle og naturfag! + noen andre randome "småfag"

Men nå er jeg nødt til å løpe, bussen kommer om få minutter! Hvordan ser din dag ut?

Konkurranse igjen

Jeg er med i en konkurranse her, hos tettut96 / Thea Celine ♥Grunnen til at jeg vil vinne;

er at jeg elsker konkurranser. Jeg har konkurranse innstinkt og liker ikke å tape! Men jeg øver meg til å bli en bedre taper! Jeg elsker egentlig sminke og pynte greier, smykker, armbånd og sånne greier, men det som er greia er at jeg bor så langt unna storbyer, og butikker med sånne ting i. Så jeg får aldri mulighet til å kjøpe sminke, smykker og armbånd. Og en annen årsak er at vi ikke har så veldig god råd. Og når vi en gang er i byen, så får jeg bare klær. Jeg er glad for at jeg får klær, for det er viktigere enn sminke og sånn.. Har kjempe lite klær! Og da hjelper det ikke når jeg også vil ha sminke og sånn. Jeg viser kanskje ikke at jeg liker sminke og stas, men det er bare fordi jeg ikke har noen ting, rett og slett!

Ja, dette ble vell nesten som ett syte innlegg, noe det egentlig ikke skulle bli. Men det er sant og jeg liker det ikke.  Premiene var forresten kjempefine og bloggen din også, hadde aldri vært på den før..!

 

 

Er du med?

Konkurranse = solnedgangJeg deltar i en konkurranse hos http://blog.devlishdesign.com/?p=4273 / VampBea. Man kan vinne minnekort, og temaet er solnedgang. Hva synes du om bildet?

My mittens in winter light


nikon d3100 + nikkor 18-105mm.

 

Hva synes du?

Tre racer'e

Nikon d3100 + nikkor 18-105mm.

 

Idag har jeg vært masse ute og tatt masse bilder! Været har vært sånn.. opp og ned, litt solglimt og lyst, men så mørkna det til igjen og sånt. Kjedelig! Elsker når det er lyst ute om dagene, ah, herlig!  Jeg tok over 400 bilder totalt i hele dag. Sånn går det når man skal prøve seg frem med alle innstillingene på det nye kameraet, hehe.
Dette er tre smakebiter av bilder jeg har tatt av broren min, søskenbarnet mitt og lillesøsteren min. Ble ganske fornøyd med disse!  NB: Alle tre har snodige uttrykk i fjeset, hahaha..

 

Hva synes du?

 

Reinen GirjatHva synes du?

Wihuu, jeg har mye på hjertet gitt


Nikon d3100 + nikkor 18-105mm.

 

Jihuuu! Jeg kan endelig si meg en stolt eier av Nikon d3100! Jeg kjøpte kameraet 3. februar (lettere sagt i går) i Alta. Det fulgte med 18-105mm objektiv, et som har bedre zoom enn den vanlige standardlinsa. Så langt er jeg superfornøydt! Det er rett og slett kjempe bra, og jeg hadde det med på skolen idag. Vi feiret soldag og samtidig samefolkets dag, selv om den opprinnelig er på søndag. Vi hadde samer på besøk, de hadde 2 reinsdyr med seg (bilde-innlegg i morgen, de kommer kanskje på nordnytt på søndag, vm i reinkappkjøring i tromsø) og de lagde en super Bidos* til oss! Det var himmelsk! Bare så nydelig, anbefales virkelig!  Jeg tok masse bilder. Virkelig mange..  Mange usakelige også, hihi, men dette er jo en av de få gangene vi får lov til å ta med kamera på skolen så, why not take the chance? Etter at vi hadde spist var vi mest ute, og alt var kjempe gøy! Etter skolen gikk jeg av hos Tonje, og der dævva jeg av latter, haha, det er så morsomt å være med henne! ♥

 

*Bidos er samenes nasjonalrett. Eller "festmat" om du vil.

 

Hva har dere gjort idag? Smakt Bidos før? 
Hvilket kamera har du?

Heaven [7/100]


sony a290 + sony 18-55mm f/3.5-5.6

 

Hva synes du?

Bestevenn-bilde konkurranse

Jeg deltar i en fotokonkurranse på >denne< bloggen. Man kan vinne vurdering. Her er mitt bidrag:

 


Det er bestevenninnen min og meg. Det er tatt i mai-juni 2010, med selvutløser. Liker dette bildet ganske godt! Anja er tross alt den beste vennen jeg har, >og vi vant "Supernytt/Supermiks" på nrksuper tidligere i høst med dette bidlet :-)<

 

Hva synes du om bildet?