juli 2012

Goodbye is not forever

God morgen! Jeg skulle bare informere dere om at jeg skal bort i noen dager, og da blir det ikke blogginga. Jeg skal reise til Sandland, ei veldig lita bygd i Loppa i Finnmark. Jeg skal være med Anja og familien hennes, og vi blir borte til mandag eller onsdag, jeg er ikke helt sikker enda. Det blir hvertfall stille på bloggen da, men det gjør ikke så veldig mye egentlig. Blir godt med litt ferie, hehe! 

 

Hadet bloggen! Ser dere igjen snart! Skal ta masse bilder!

Fun with waterHva synes du om bildet? Jeg har forresten bursdag idag! Nå er jeg fjortiss, hehe.

 

Visnet løvetann

Hvilket bilde likte du best? (:

3 redigeringer - myself


redigert i Photoshop Elements.

Ja.. jeg er ikke den typen som legger ut bilder av meg veldig ofte. Så, haha, her har dere meg. Tok bildet før jeg dro på fjelltur igår og det var mye vind, derfor ser jeg litt forblåst ut. Jeg er den typen som ikke har særlig godt selvbilde pga. utseende og ellers. Men whatever, si hva dere vil altså. 

Hvilken av redigeringene liket du best? 

All those lazy summerdayz (pictures)

Disse bildene tok jeg da jeg var med søskene mine i fjæra for noen dager siden. Vi fisket og koste oss, og beitet til hestene lå rett ved siden av så jeg tok en tur opp til de og tok bilder. 
Dette var en av de fine dagene. Nå er det bare regn, regn og atter regn. Idag gikk jeg og noen fra familien opp på en topp som heter Daumannstinden. Hehe, ja, nice navn, kommer av et sagn. Var en fin tur selv om det var vind og tåke, så vi så ikke utsikten. Vi gikk også en omvei som resulterte i at vi brukte en time lengre enn forventet. Haha, ja, vi er litt snåle. (:

Så må jeg takke så masse for alle de fine kommentarene jeg har fått i det siste. Det varmer! ♥

Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort idag? 

A drop in the oceanHva synes du om bildene?

Sorrow [28/100]

Hva synes du om bildet?

Fikset design og ny header!

Ja, da har jeg endelig summet meg til å fikse designet mitt! Endret profilbilde, diverse koder, farger, skrevet i sidemenyen og endret skrifttyper. Hvordan synes dere at det ble? 
Hvordan ser overskrifta ut? Har den litt skrå skrift og hjerte over i'en? Må bare sjekke om folk ser den skriftypen jeg har valgt :-)

Ellers har jeg også lagd meg en ny header. De to første bildene er av meg og Mitra, hesten min. Det andre bildet er egentlig ganske randomt, søte kaninen til Kristine! Ble sånn passelig fornøyd. Den er i hvertfall bedre enn ingen header, sånn som jeg hadde før denne. Jeg har også skrevet litt informasjon i sidemenyen min! 


Den nye headeren min! 


Bildet i sidemenyen min. Meg og Mitra ♥ 

Hva synes du om det nye designet mitt? 

Summer paradise

 Jo.. jeg er egentlig litt nedpå, humøret er altså ikke helt på topp. På onsdag reiste jeg hjem fra Kristine, en av mine to bestevenner. Vi bor over 1000 mil fra hverandre og det er noe sykt kjipe greier. Men er det ikke sånn: don't cry because it's over, smile because it happened. ♥ Vi skal møtes til neste år igjen, som blir den tredje gangen, og gleder meg kjempemye allerede. Hun betyr så mye for meg at jeg ikke kan beskrive det. Vi har helt like hobbyer, lik humor og vi er rett og slett like. Det var så gøy å være sammen med deg! Elsker deg ♥ 


Brownies kaka vår ♥  

Hvordan har du det i ferien? 
Har du ei bestevenninne som bor milevis unna deg?

<3 

Wonderful world

På mandag reiste jeg med fly fra Tromsø til Oslo. Kristine og faren hennes hentet meg på Gardermoen. For dere som ikke vet er Kristine bestevenninnen min, vi ble kjent over nettet og har pratet i to år. Vi møttes for et år siden. Hun er ei kjempeherlig jente som jeg er blitt så utrolig glad i! Har det så morsomt her sammen med henne. Vi rir sammen, bader ilag og bare koser oss. Gruer meg til å reise hjem. Men det skal jeg ikke riktig enda, så jeg får nyte tiden sammen med henne, det er jo så gøy! Love it! Besøk bloggen hennes her, forresten: http://alwaysforgive.blogg.no ♥ 


Haha, skikkelig øyeblikksbilde. Vi er ikke så snåle hele tiden altså! Hahaha ♥ Kristine til venstre og meg til høyre. Tatt av Lena. (:


Vasker håret i Hurdalsjøen, haha


Kristine falt av lekehesten, og mistet kameraet og sjokoladen i sanden. Gikk bra da, haha.


Alle bildene er tatt med Nikon D3100

Koser du deg i ferien?
Hva synes du om bildene? 


Jeg er kjempeslem

Nå er jeg kjempeslem. Jeg blogg-raper Ingrid. HAHAHAHAH, jeg er slem. Slem Kristine. Nejda, men Ingrid vet ikke at jeg er inne på profilen hennes, og hun vet ikke at jeg skal "gjesteblogge". "Innbrudd-blogging" kan man kalle dette. Uansett:

I morgen skal Ingrid kjøre buss og fly. Fordi hun skal til meg! Vi bor 1758 km unna hverandre. 23 timer og 10 minutter. Det er shitlangt, mann! Hun skal være hos meg i elleve dager, og jeg gleder meg skikkelig! Har ikke sett henne på ett år, og jeg savner henne sånn. Og Ingrid: Unnskyld for at jeg uten å si ifra bloggraper deg. Du har bare så fantastisk passord 

Forresten så er jeg utrolig sur, fordi flyveledere truer med å streike akkurat i morgen! Hvis det blir streik, blir jeg så sint at dere burde passe dere. Hvis det blir flyvelederstreik, kan det hende at det bare blir forskinkelser, men tenk hvis ikke Ingrid kommer likevel! DA klikker jeg. Men det blir ikke streik, for det har jeg bestemt. Blir så herlig å se igjen bestevennen min igjen 

Bilde fra verdens fineste sykkeltur sammen med Ingrid i fjor. Og igjen: Unnskyld Ingrid, jeg vet jeg er slem. Men jeg er glad i deg ♥ Klem fra Kristine som gleder seg til å møte deg.