august 2012

Beautiful heaven
Hehe, ganske randome bilder fra i går kveld da jeg og søsteren min kom fra hestene, og det var fin himmel. Finere i virkeligheten!

Hva synes du om bildene? 
Hvilket likte du best?  

 

Bildedryss


Amigo, søte hunden min!


Bestevenninne og hesten hennes


Meg og fine hesten min! 


Søte lillesøster.Bilder fra det siste! :)

Hva synes du om bildene?

Jeg har fått meg en liten kattepus!

Ja, overskriften sier vel det meste. Jeg og familien har fått oss en søt, liten kattunge!  Vi fikk han i går og jeg og søsteren min sov nede i stua i lag med ham. Han er utrolig skjønn, svart og hvit og.. aww, bare en helt herlig monsegutt! Han er leken og spretter rundt på gulvet når han er våken, og er bare en fryd å se på. Er blitt utrolig glad i ham på den lille stunden vi har kjent hverandre på! Så legger jeg til et par bilder av denne nydelige krabaten vår, hihi aww! Han heter forresten Alvin!


Er han ikke nydelig? ♥ 

Har du katt? Nydelig, ikke sant?

Vinn Macbook Air!

Hos Madeleine kan du vinne Macbook Air! Trykk her for å komme til innlegget hennes.
Det du må gjøre er å stemme på bildet hennes og gjerne dele det! Hun fortjener det, synes nå jeg!Stem gjerne på Madeleine!  

Header til Hanna

Jeg lagde bare en kjapp header til Hanna fordi jeg kjedet meg og fordi hun hadde et innlegg på bloggen der hun ville ha headere. (kanskje ikke fra meg, men jeg gjorde det for moroskyld)
Den ble ikke så utrolig fin i og med at blåfargene på havet ikke var den samme, men hun behøver jo ikke bruke den hvis hun ikke vil! :-)

Håper du liker den hvertfall, Hanna!

 


(trykk på bildet for å få det i riktig størrelse som passer til bloggen din!)

 

Nothing is more beautiful than the loveliness of the woods before sunriseNikon D3100 med Tamron 90mm f/2.8

Hva synes du om bildene? Hvilket likte du best?

Happiness [29/100]


Min bestevenn, Kristine ♥ Vi bor i hver sin ende av Norge omtrent.. kjipt! Men distanse spiller ingen rolle når noen betyr så mye for en! ♥

Hva synes du om bildet? hihi søte Kristine!

Hjem kjære hjem

Hallo bloggen! På tirsdag kom jeg hjem fra Sandland der jeg hadde vært med bestevenninna mi og familien hennes. En liten, litt øde plass i Finnmark. Det var utrolig fint der, med utsikt til horisonten og strand nesten rett nedenfor huset og veien. Det var så vidt dekning der noe som var kjipt, og veiene dit var kvalmende, pluss at  vi satt to timer i ferge. Uush. Men jeg sitter her, og overlevde! 
Det var gøy der, og ser frem til neste gang jeg reiser dit. Da tar vi mest sannsynligvis med hestene våre, og det blir gøy! Da kan vi galoppere på stranda mens midnattsola skinner. Hadde vært herlig, æ glæd mæ!


Bergsfjord


Badebrygga der vi bada


yoo, kos på stranda (moloen) hehe

Har du vært på ferie?
Hva synes du om bildene?