november 2012

Hestevenner

En dag tidligere i november da jeg og tre andre jenter red ut på tur, og red på en grusbane. Gøøøy <3 Gruppebilde med stativ ble det også tatt! F.v: bestevenninna mi Anja og hennes hest Rodrigo, jeg og min hest Mitra, Nora og hennes hest Trollvind og Vivece og hennes forhest Prinsen.

SummerholidayNoen bilder fra i sommer. Dette er et forhåndsskrevet innlegg, nå koser jeg meg i Levi/Muonio/Finland med noen fra klassen og noen fra tiende! :)

Hva synes du om bildene? Hvilket likte du best?

Autumn portraits pt. 2

Ops: Klar over at bildene er for mye skarpet opp.Andre del av høst-portrettene jeg og søsteren min tok i høstferien. Denne delen er av meg, men det er også den eneste delen av meg. Tenker det blir en del til av søster. Del 1 finner du HER.

Hva synes du om bildene?

You make me smile, even on a bad dayIt will always be usI will stay by your side foreverForever until the dead separates usThrough bad daysThrough good daysThrough all the days we spend togetherYou are the best thing ever happened to meI love you with all my heart

Mitra ♥

Vinn personlig dekselJeg deltar i konkurransen Tonje Boganes har på bloggen sin. Man kan vinne et personlig deksel! Trykk her for å komme til innlegget.

Winter wonderland
Autumn portraits pt. 1
Alle bilder tatt av meg.

I høstferien var søsteren min hjemme, og en av de siste dagene hadde vi en photoshoot i det nydelige høstværet, og i den nydelige naturen Nord-Norge har å by på. Dette er del 1, kommer til å legge ut en, kanskje to, deler til. Ble ganske fornøyd med bildene jeg tok av henne, men ser selvfølgelig ting jeg kunne gjort annerledes. Hun tok noen av meg også, men jeg legger hovedsaklig ut av henne. Alle bildene er tatt med Canon EOS 550D og 50mm f/1.8. Vi hadde det veldig gøy under denne shooten, som også endte med et fall på søster, haha! 

Hva synes du om bildene? Hvilket likte du best? (forhåndsskrevet innlegg!)

The b e a u t i f u l onesNoen bilder jeg tok idag av hunden vår, den hvite Bichon Frisè'en Amigo, og nabohunden, rotweileren Vesla. Fine hundene!

Hva synes du om bildene, hvilket likte du best? Har du hund?

Summertime - tilbakeblikk

Er så deilig å mimre tilbake til sommeren, nå som det er kaldt og snø ute. Gleder meg enormt mye til våren og sommeren 2013, det blir digg!

Hva synes du om bildene?
Hvilket likte du best?

The world's best


Verdens beste hest som jeg aldri ville byttet ut med noen andre ♥

Hva synes du om bilde?
Har du hest?